De enige echte Finse Kota

Kota's worden geleverd als bouwpakketten van duurzaam Fins grenenhout met een perfecte afwerking. De wandpanelen zijn 45mm dik met een dubbele mes- en groefverbinding. Elk bouwpakket bevat elke plank, balk, schroef en bout die u nodig heeft, afgewerkte deuren en ramen, en het complete dak met shingles. Alle ramen zijn te openen, behalve van de sauna-kota's. Alle ramen zijn van dubbelglas en voorzien van tocht-strips.
Ook de dagbedekking ("shingles") is van topkwaliteit en kan in verschillende kleuren geleverd worden. Kota's zijn verkrijgbaar in zes verschillende afmetingen:

Zeshoekig / 6 wand- en dakpanelen

De kleinste kota heeft 6,5m2 vloeroppervlakte. Dit is uiteraard ook de goedkoopste kota, zie de Prijslijst.

De kota met een vloer van 9m2 heeft 5 zitbanken die plaats bieden aan 12 tot 15 personen. Drie zitbanken kunnen worden uitgeklapt om als slaapbank te dienen. Ook leverbaar als sauna.

Achthoekig van vorm / 8 wand- en dakpanelen

De kota met een vloeroppervlakte van 12m2 biedt plaats aan 18 tot 20 personen. Van de zeven zitbanken kunnen er (standaard) drie als slaapbank worden gebruikt.

Iets ruimer, maar verder identiek is de kota met een vloer van 14,9m2. Voor het prijsverschil hoeft u het niet te laten !

Eveneens achthoekig van vorm is de kota met een vloer van 17m2. Deze nog ruimere kota biedt plaats aan 22 tot 25 personen en heeft ook drie uitklapbare banken die als slaapplaats kunnen dienen. Deze kota kan ook als "Combi Kota" geleverd worden, voorzien van een sauna met scheidingswand en een rustruimte met grill-barbecue en rookkap.

Tienhoekig van vorm / 10 wand- en dakpanelen

De grootste, meest ruime Kota heeft een vloeroppervlak van 25m2, en is de enige die standaard rolstoel-toegankelijk is. Er is een brede deur en een lage drempel. Deze kota heeft de meeste mogelijkheden en heeft een nokhoogte van 4,5 meter. Dit valt bij verreweg de meeste gemeenten nog steeds onder "vergunningvrij bouwen".

 

Ga naar: De Speciale Thermovloer >


Zelfs de kleinste kota biedt veel sfeer en genoegen

Het ruime interieur van een 25m2 kota, volledig ingericht

Een 17mē kota, volledig opgebouwd en afgewerkt

Ed en Dinie Kommer
HakoHolland
Barchemseweg 92
7261 MT Ruurlo
T: 0573 - 453851
E: info@hakoholland.nl

 
De Finse Kota's
Home, Oorsprong
De echte Kota's
Thermovloer
Kota Opbouwen
Kota Op Maat
Mogelijkheden
Victoria Prieel
Sauna Kota
Combi Kota
Inrichting
Informatie
Prijslijst
Tekeningen
Reageren
Onze Facebook-pagina